O Nama

PREDSTAVLJANJE PREDUZEĆA Zeo Invest d.o.o.

     Preduzeće Zeo Invest d.o.o.” svojim poslovnim partnerima nudi kvalitetan prirodni zeolit-klinoptilolit i proizvode na bazi prirodnog zeolita, za primenu u oblastima, poljoprivrede, farmakologije, ekologije, veterine

     Početkom 2016 godine, pokrenuli smo proces istraživanja i verifikacije prirodnog zeolita na području Dunavskog Ključa, lokalitet “Slanci – Veliko Selo” kod Beograda. Projekat je u stručnom i metodološkom pogledu koncipiran tako da se geološkim i laboratorijsko-tehnološkim istraživanjima, do potrebnog stepena detaljnosti, zaokruži proces geoloških istraživanja zeolita i zeolitskih tufova u području Dunavskog Ključa, u cilju njihove valorizacije.
     Zeolit-klinoptilolit zbog svojih fizičko-hemijskih osobina predstavlja jednu od značajnijih mineralnih sirovina. Brojna su polja njegove primene: u industriji, poljoprivredi, ekologiji i zaštiti životne sredine, veterini, farmakologiji.

 Naši ciljevi su jasno definisani, a razlozi zbog kojih biste za saradnju izabrali ZEO INVEST su:

  • Ponuda domaćeg prirodnog zeolita, utvrđenog kvaliteta, koji spada u red najkvalitetnih
    prirodnih zeolita-klinoptilolita u svetu.
  • Ponuda proizvoda od prirodnog zeolita za primenu u poljoprivredi, ekologiji, veterini,
    farmakologiji,
  • Sigurnost i pouzdanost u radu sa korektnim cenama i poštovanjem zadatih rokova.
    Nakon višegodišnjeg kontinuiranog istraživanja, ispitivanja i testiranja na terenu razvili smo grupu jedinstvenih proizvoda pod nazivom ZEO-PRO.

ZEO-PRO je grupa proizvoda sa istom bazom, ali različitih kombinacija i formulacije. Ove grupe proizvoda su pokazale uspešne rezultate za različite primene: Detoksifikacija zemljišta i popravak fizičko-mehaničkih i bioloških osobina zemljišta, proizvodnja zdrave bezbedne hrane, efikasna ishrana i zaštita biljnih kultura 100% prirodnim sredstvima, veći prinos poljoprivrednih proizvoda i značajna ekonomska, agrološka i ekološka korist.

Zeo Invest d.o.o.