POČETNA

PREDSTAVLJANJE PREDUZEĆA

Preduzeće ZEO INVEST d.o.o. svojim poslovnim partnerima nudi kvalitetan prirodni zeolit i proizvode na bazi prirodnog zeolita, za primenu  u oblasti, poljoprivrede, farmakologije, ekologije, veterine …
Preduzeće ZEO INVEST je osnovano 2012 godine sa opredeljenjem da se na tržištu pojavi kao preduzeće koje će ponuditi domaći prirodni zeolit. Uspešno ostvarenje zadatih ciljeva zahteva da se  obezbedi kvalitetna domaća sirovina.

Višegodišnjim istraživanjem domaćeg tržita zaključili smo da nema kvalitetne ponude kako sirovine tako i proizvoda od prirodnog zeolita, kao i da je tržište veoma neuređeno. Nakon šire analize potencijalnih ležišta prirodnog zeolita u Srbiji, početkom 2016 godine, pokrenuli smo proces istraživanja  i verifikacije prirodnog zeolita na području Dunavskog Ključa, lokalitet  Slanci – Veliko Selo kod Beograda.

Projekat je u stručnom i metodološkom pogledu koncipiran  tako da se geološkim i laboratorijsko-tehnološkim istraživanjima, do potrebnog stepena detaljnosti, zaokruži proces geoloških istraživanja zeolita i zeolitskih tufova u području Dunavskog Ključa, u cilju njihove valorizacije.

Prirodni zeoliti zbog svojih hemijskih osobina predstavljaju jednu od najznačajnijih mineralnih sirovina. Brojna su polja njihove primene u industriji, poljoprivredi, ekologiji, zaštiti životne sredine, veterini,

Naši ciljevi su jasno definisani, a razlozi zbog kojih bi ste za saradnju izabrali ZEO INVEST su: 

  • Ponuda domaćeg prirodnog zeolita, utvrđenog kvaliteta.
  • Ponuda proizvoda od prirodnog zeolita za primenu u poljoprivredi, ekologiji, veterini …
  • Sigurnost i pouzdanost u radu sa korektnim cenama i poštovanjem zadatih rokova.

 

ZEO INVEST d.o.o. Beograd